Regresar

Alates Kas ma laen eraisikute vahel kavatsen pakkuda?

Seoses sularaha rahastamisega, kui soovite pereliikmed, on suur hulk vabaaja tingimusi ja tingimusi kandma’mirielle juhtiv soov. Sellegipoolest on üksikasjalik kokkulepe parim viis kõigi osapoolte turvalisuse tagamiseks igal ajal nii sõjapidamise kui ka veendumuste jaoks.

online laen

Pärast seda, kui sõbrale ei makstud viissada dollarit edasi, lõi see isik arendavaid rolle ja andis tüdrukutele rahalisi laene. Tasu, mille formaalsus aitas naisel oma kriteeriume säilitada.

Mis edusammud?

Rahastamine on tegelikult rahasumma, mille inimene annab selleks, et kellelegi, mille sees teine ​​akumuleeriv selle maksab, teeb selgroogu, tavaliselt soovist. Laenatud sularaha suurus võib laenuandja lõikes erineda, kuid tavaliselt põhineb see igaühe vahenditel ja krediidiajaloo alguses. Intressimäär kasutades parandamist on tavaliselt tegur. Osa laenuliikidest on tavaliselt laenuvõimalused ja laenude alustamine. Muud krediitidega seotud tüübid juhivad krediiti ja alustavad krediitkaarte ise.

Oletame, et mina ja mu abikaasa maksame laenu?

Sissetulekute rahastamine, kui soovite lähedastele, võib olla tark otsus aidata neid mistahes segamisest üle saada, kuid siiski on oluline, et saaksite enne valiku tegemist laen eraisikute vahel otsustada rahalise olukorra üle. Samuti on vaja tagada, et teie ja tarbija oleksite täpselt samas kirjas, et liikuda edasi oma tee lisamisel läbi loomise. Kui jätate määramise vahele, võib see olla teie krediidiprofiili rikkumine ja see võib mõjutada krediidiskoori. Kui peaksite alati arveid välja jätma, seostab uus laenuandja kevad mõne agentuuri kirjelduse. See mõjutab uut finantsseisu järgmisteks aastakümneteks.

Vastavalt asjaolule võib see olla suurepärane teie sugulase sissetuleku andmiseks. Kuid veenduge, et saaksite otsustada peaaegu kõigi kõige tõenäolisemate tagajärgede vahel. Niisama suletud sõnasõna paberil küsimine võib aidata vältida konflikte ja tekitada stressi. Samuti võib see kaitsta teid energiakohustuste eest.

Nii et kui laenate raha, on see sunnitud märkama sõna lõpuni ja reageerima teie pühendumusega.

See on kingitus

Kui pakute eraisikule raha ilma arveldamisega seotud soovita, loetakse see kingituseks. Kui aga investeerite raha, kasutades selleks kavatsust aja jooksul tasu saada, on see paranemine. Järelikult on kõige olulisem asi, mida teate, suur erinevus leitud pluss edusammudest. Mõnedel teistel vooluga seotud kirjetel on säde, tabavus, koolkond, oskus, ebavõrdne, kujutav kunst, pritsmed ja algusjõud. Euroopa Record(r) sõnastikus koos keelega. (c) 2014 Houghton Mifflin Harcourtis.

See on igasugune sõprus

Kui teid julgustatakse andma nii härra kui ka pereliikme sularaha, on see sunnitud väga hästi teadma, millesse inimene astub. Kui ka te ei soovi seda teha või isegi edasiliikumise koht meetrid kokku ei lähe, ärge kartke väita lihtsalt ei. Tegelikult on raha üks parimaid põhjusi sidemete lagunemiseks ja ühenduste algatamiseks.

See aitab luua krediiti pigem leituna kui rahana. Nii tunneb igaüks end õnnetuna, kui inimene, kellelt sa laenasid, ei kuluta õigel ajal ning talle meeldib alguses vähemalt mitte vähem kui neile inimestele. Samuti võimaldab see teil tagada rahalise kaitse algse asukoha.

Alati, kui sõber või ehk kallim palub kellelgi raha ette kanda, peate kogema, kas see on teiega koos suurepärane mõte või mitte. See kehtib eriti siis, kui tegelete praegu oma kehaga rahaliselt. Näiteks võib inimesele olulise summa sularaha laenamine rõhutada teie enda lubamist ja muuta arvete säilitamine raskeks. Kui see kirjeldab tõest, võib see olla mõnel muul edenemise tasemel.

Erinev aspekt on see, millal tõenäoliselt saate raha tagasi. Kui armastatud inimene või isegi härra on naise kulutuste tasumise osas tegelikult usaldusväärne ja avastab ka lihtsalt ühetunnise kiireloomulise fiskaalse olukorra, ei jää te rahaliste vahendite ülemäärast haavatavaks. Kuid kui see tarbija on varem olnud rahaliselt vastutustundetu või isegi kardate, kuidas nad kellelegi ära tasub, on ka kõige parem osta mis tahes.

Samuti on hea mõte enne kapitalifondide ümber alternatiivide tegemist kontrollida oma toetust ja alghindu nii vendade kui ka lähedaste huvides. See aitab teil otsustada, kas see on midagi, mida konkreetne saab endale lubada või peate kaaluma mitmeid muid põhjuseid, miks neid julgustada (alates väikese edu ja kingituse pakkumisest).

Peaaegu kõigi faktide küsimine dokumendile on tark liikumine, isegi kui see on lihtsalt detailne jätke meelde, et voogu varustatakse, kas see on tegelikult makstud, ja algatada soovi kulud. See võib anda edasi mõlema osapoole garantii ja vähendada kommunikatsioonihäirete võimalust. Tavaliselt on see suurepärane viis suurendada oma pereliikme kogemust rahastamise saamise mugavuse tagamiseks.

Kuna käsiraamat on hea viis abi saamiseks võimaluste suurendamiseks, saate selle konkreetse laenu ostmisel ainult sugulastele ja sõpradele. Kui olete tavaliselt laisk-kommertslik või aitate esitada labaseid väiteid, arvestades, et nad kulutavad raha kergemeelsetele asjadele, saate need lihtsalt käest panna ja vähendada teie võimalusi, et idee suudab inimesele täielikult tagasi maksta.

Sageli ei soovi nad raha laenata, kuid see on tavaliselt ametlikult lubatud. Kui see on üle jaehoius lisaks ärilisele finantseerimisasutusele, võtate vastu tavaliselt võimeline agiteerima kui teil on vaja 36% pärast hüpoteeklaenu kui ka kaarti. Kuigi see on suur voog, on see tavaliselt, kuid palju parem, kui pangalaenu eemaldamine ja mitmesugused muud majanduse välkvormid. Ja lisaks on võimalik meelt lahutada nii härra kui ka pereliikme jaoks, mida kavatsete äri teha, ja seega kaalute seda kulutust inimese selgroo täielikult. See võib eelseisvate vestlustega seotud tooni paigutada ligikaudu krediiti ja alustada võib panna neid uurima muid tulevaste laenutamisega seotud vorme.